Binnenbouw in 7 passen

 

De eerste passen

De start, de verkenning van uw ruimte met afmetingen, ideeën over functies van de ruimte. Als u zelf moeilijk een idee kunt vormen of er weinig tijd voor heeft, denken wij met u mee. Het Koenehuis staat naast de klant.

Er ontstaat een basis voor een indeling. Voor uw keuken- en badkamerarchitectuur. Of zoekt u een bijzondere tegel voor de woonkamer of het terras? Of tafels en kasten op maat? Het Koenehuis kan u in alle gevallen van dienst zijn.


Oriënterende passen in de winkel

In de showroom kunt u zich oriënteren. Met het veelzijdige aanbod van Het Koenehuis in keukens, badkamers, tegels en open haarden oriënteert u zich op de 'binnenbouw'. Het interieurontwerp dat past bij uw smaak en voldoet aan uw eisen. Hierbij betrekken wij onze eigen meubelmakerij om kasten, tafels en andere meubelen op maat te maken.

Onderscheidend en aangepast aan het beeld dat u voor ogen staat. Alles kan bij Het Koenehuis, al 91 jaar lang. Dat is een kreet met inhoud. Naast een uitwisseling van ideeën, kunnen we een afspraak maken voor een ontwerpschets. Er ontstaat een duidelijk beeld van de inrichting die u voor ogen hebt.


Passende tekening en berekening

Het Koenehuis gaat u nu tot in detail adviseren. Hoe wordt de ruimte passend ingedeeld? Het beeld wordt ingevuld met meubelen, sanitair, apparatuur, tegelwerk. Verbouwingen worden besproken; zo nodig zoeken we samen een aannemer.

We geven duidelijk advies over het gebruik van materialen en kleuren, de keuze van merken. De tekening die dan ontstaat plus de uitgebreide prijsberekening, behoren tot de projectkosten.


Compleet beeld en offerte die past

Het hele plan van uw 'binnenbouw' is rond. Uw ideeën en onze vakbekwaamheid en creativiteit zijn verwerkt in een definitieve offerte. De keuzes zijn gemaakt, het financiële plaatje is rond, de data van levering leggen we vast.

Als we duidelijk van elkaar weten wat we verwachten, tekent u de offerte. U kunt op Het Koenehuis rekenen, wij staan naast u bij de hele uitvoering van uw nieuwe badkamer- en keukenarchitectuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Passende afspraken over de aannemer

Het Koenehuis wordt meestal bij 'binnenbouw' betrokken die verder gaat dan het plaatsen van een keuken of het installeren van een badkamer. Bij een verbouwing kunt u een aannemer uit ons bestand kiezen. Dat is een aannemer waarmee wij goede ervaringen hebben opgedaan en die met garantie verbouwt en levert.

U vraagt de offerte bij hem aan en u bepaalt uiteindelijk de keuze van de aannemer en spreekt met hem de prijs voor het werk af.
Toch zullen wij altijd naast u blijven staan, het gaat immers ook om de installatie van de materialen en apparatuur die wij u leveren! Wij bieden u het zekere gevoel dat u het plan voor uw binnenhuis aan ons en de gekozen aannemer met het volste vertrouwen kunt overlaten.


Een huis dat past

Uw 'binnenbouw' wordt geleverd en opgeleverd. De aannemer heeft zijn werk voltooid, de tegels zijn gevoegd, monteurs installeren de keuken, het sanitair of de open haard. Inclusief de onderdelen die door Het Koenehuis in de eigen meubelmakerij zijn vervaardigd.

Op de gehele levering geldt vijf jaar garantie. U ontvangt een getekend garantiebewijs plus een onderhoudsboekje.


Pas achteraf blijkt wat service waard is

Keukens en badkamers worden opgebouwd uit halffabrikaten, die pas in uw interieur tot een geheel samensmelten. Ook bij de beste leveranciers heb je te maken met mensen van vlees en bloed; er kan altijd iets mis gaan, het gaat er maar om hoe snel en hoe probleemloos je een foutje kunt herstellen.

Dan blijkt wat service waard is. De meeste klanten hebben deze service van Het Koenehuis echter niet nodig! Mocht er toch iets zijn, dan mag u volledig op ons rekenen.

 

Koenehuis
Historie
Bedrijfsfilosofie
7 Stappen
Brochure
Merken
Kwaliteit & Garantie
Keurmerk
Verkoopvoorwaarden
Projecten Keukens (klassiek)
Projecten Keukens (modern)
Projecten Badkamers
Projecten Tegels
Projecten Maatwerk
Showroom Keukens
Showroom Badkamers
Showroom Tegels
Showroom Maatwerk
Aanbiedingen
Route
Contact
English Version
Plavuizen
Natuursteen
Service Formulier
Brochure Aanvragen
Afspraak Maken
Openingstijden Showroom
Koenehuis
Showroom Aanbiedingen