Datum: september 2016

Geachte klant,

Tijden veranderen , ook voor Het Koenehuis .

Na 95 jaar slaan we een andere koers in. Daarom sluiten wij onze showroom en magazijn per 1 oktober a.s.. Maar we verdwijnen niet helemaal!

Onze vertrouwde website www.koenehuis.nl, het e-mail adres info@koenehuis.nl en het telefoonnummer 070-3473434 blijven gewoon operationeel. U kunt via deze kanalen nieuwe offertes aanvragen, servicemeldingen doorgeven, adviesafspraken maken en nieuwe opdrachten verstrekken.

Voor een showroombezoek verwijzen wij U echter graag naar de showroom van onze branchegenoot De Knikker Keukens, Badkamers en Tegels in Alphen aan de Rijn. Dit gerenommeerde familiebedrijf bestaat al ruim 30 jaar en beschikt over een prachtige en goed bereikbare showroom waarin een luxe en vergelijkbaar assortiment keukens, badkamers en tegels getoond wordt. (zie hun website www.deknikkerkeukens.nl) . Een bezoek is zeker de moeite waard en dat op nog geen 25 km. afstand van Den Haag. Zij zullen graag vanaf 1 oktober a.s. Uw aanvragen en opdrachten in behandeling nemen en voor een perfecte uitvoering zorg dragen.

Het Koenehuis B.V. garandeert dat alle openstaande en nieuwe orders tot 1 oktober met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden afgewikkeld. Natuurlijk ook alle lopende offertes en garantie/service aanvragen. De gebroeders Erik en Ton Koene blijven er ook na 1 oktober nog nauw bij betrokken.
Hans Koene stopt met werken en gaat van zijn pensioen genieten.

Heeft U wellicht nog vragen neemt U dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
namens Het Koenehuis B.V.
Erik, Hans en Ton Koene

Bezoekadres: De Knikker Keukens, Badkamers en Tegels B.V.
Van Foreestlaan 11
2404 HC ALPHEN a/d RIJN
Tel.: 0172 469 595

Welkom bij Het Koenehuis

Loop eens binnen bij Het Koenehuis voor een oriënterend gesprek. Met een ervaren adviseur praat u over uw wensen om uw woon- en/of werkruimte in te richten of te veranderen. U krijgt een indruk van de vele mogelijkheden voor wat betreft merken, materialen en toepassingen. En een globaal idee over de kosten.

Heeft u het gevoel met ons verder te willen? Dan maken wij graag een afspraak voor het vervolg. Wij zorgen dan voor een uitgewerkt voorstel met tekeningen die aansluiten op uw wensen; de kosten staan in een offerte. Voor dat advies op maat maakt u gebruik van onze expertise en daarvoor vragen wij een vaste vergoeding. Als u ons de opdracht gunt, brengen wij deze kosten in mindering op de factuur.

Het Koenehuis, al negentig jaar toonaangevend! (lees meer over de historie van het Koenehuis)
Het Koenehuis is opnieuw geslaagd voor het unieke "Comfortabel Wonen Consumenten Label", uitgereikt door de stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche.

Wanneer u ideeën wilt opdoen, bekijkt u dan online onze projecten en showroom, of bladert u eens door onze brochure.

 

 

Koenehuis
Historie
Bedrijfsfilosofie
7 Stappen
Brochure
Merken
Kwaliteit & Garantie
Keurmerk
Verkoopvoorwaarden
Projecten Keukens (klassiek)
Projecten Keukens (modern)
Projecten Badkamers
Projecten Tegels
Projecten Maatwerk
Mooie Dingen Winkel
Contact
English Version
Plavuizen
Natuursteen
Koenehuis