Het Koenehuis in Den Haag trotse bezitter van uniek kwaliteitslabel

 

Ervaringen klanten als objectieve bron voor nieuw keurmerk

U wilt ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe keuken - echt letterlijk - zonder mankeren wordt geïnstalleerd? En dat u als klant koning bent, vanaf het moment dat u de winkeldeur opent tot het moment dat uw keuken volop is ingewijd? Het nieuwe Consumenten Label van de Vereniging Comfortabel Wonen is u daarbij behulpzaam. Het Koenehuis aan de Maanweg in Den Haag is één van de eerste trotse bezitters van dit kwaliteitslabel

Uniek keurmerk

Wie kent ze niet, de horrorverhalen die op verjaardagen de ronde doen over de aankoop en het installeren van een nieuwe keuken. Te late en incomplete aflevering, slordige installaties en niet nagekomen service vallen het meest te beluisteren. Maar ook verhalen over faillissementen en aanbetalingen die verdwenen zijn, doen de ronde. Een mens zou haast geen nieuwe keuken meer aan durven te schaffen. Jammer, want aan een goed ingedeelde, mooie keuken valt dagelijks veel plezier te beleven. Reden voor de Vereniging Comfortabel Wonen om het unieke CW Consumenten Label in het leven te roepen. Een betrouwbaar keurmerk waarop u blindelings kunt vertrouwen. Want een keuken is vaak een behoorlijke investering die niet zomaar één, twee, drie valt terug te draaien.

Jaarlijks heronderzoek

Het CW Consumenten Label is een uniek label. De vereniging beoordeelt namelijk niet zèlf of de betreffende detaillist aan de normen voldoet, maar laat daarvoor de klanten aan het woord. Een speciaal daarvoor opgerichte stichting treedt op als certificerend instituut. Op die manier is de objectiviteit van het label gegarandeerd. Die vraagstelling gaat heel breed. Hoe zijn uw ervaringen met de verkopers? Was de offerte duidelijk en volledig? Is er op tijd geleverd? Was de keuken compleet, onbeschadigd en volgens de bestelde specificaties? Hoe is de installatie verlopen? Hoe zijn eventuele garanties nagekomen? En, zeker niet in de laatste plaats, hoe bent u als klant behandeld. Dat is een greep uit de vragen die worden voorgelegd. Of men zelf weer bij die winkel zou kopen, of men de winkel bij anderen zou aanbevelen en welk rapportcijfer men de keukenzaak geeft vormen het slot van de lange vragenlijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaarlijkse herkeuring

Om het CW Consumenten Label te 'verdienen' moet maar liefst negentig procent van alle ondervraagden een hoge score geven. Is dit niet het geval, dan wordt het label niet verstrekt en wordt de betreffende keukenzaak geadviseerd om eerst op één of meer onderdelen orde op zaken te stellen. Daarna kan een nieuwe screening plaatsvinden. Het hele proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk label een accountantsverklaring af. Eens gegeven, blijft gegeven gaat in het geval van het CW Consumenten Label niet op. De gecertficeerde keukenzaken worden ieder jaar opnieuw door nieuwe klanten beoordeeld. Het leveren van constante kwaliteit is dus pure noodzaak. Ook voor 2016 is Het Koenehuis wederom in het bezit van het kwaliteitslabel.

Herkenbare betrouwbaarheid

Voor u als consument is daarme een uitstekend hulpmiddel in het leven geroepen om betrouwbare keukenzaken te kunnen herkennen. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Een keuken is geen auto die je kant en klaar koopt, maar een in onderling overleg uit veel componenten samengesteld product. Alle producten moeten op elkaar zijn afgestemd en alle betrokken leveranciers op elkaar ingespeeld. Het vraagt dus heel wat vakwerk om uiteindelijk precies datgene bij u thuis te krijgen wat u voor ogen stond. Een keukenzaak die het Comfortabel Wonen Consumenten Label mag voeren heeft bewezen dat vakwerk onder de knie te hebben en zijn klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn.

Meer informatie

Meer informatie over het CW Consumenten Label vindt u op www.comfortabel-wonen.nl

Koenehuis
Historie
Bedrijfsfilosofie
7 Stappen
Brochure
Merken
Kwaliteit & Garantie
Keurmerk
Verkoopvoorwaarden
Projecten Keukens (klassiek)
Projecten Keukens (modern)
Projecten Badkamers
Projecten Tegels
Projecten Maatwerk
Mooie Dingen Winkel
Contact
English Version
Plavuizen
Natuursteen
Koenehuis